Het terrein

Onze minicamping is gelegen op het “achterom” van een voormalige boerderij. Met aan de noordzijde een weids uitzicht over de omliggende weilanden, die zo kenmerkend zijn voor Noordoost Friesland. We beschikken over 15 ruime plekken met electra (6 ampere) en drie watertappunten verspreid over de camping. Ook heeft u op ons gehele terrein gratis toegang tot wifi.

De sanitairunit bestaat uit twee toiletten en twee complete badkamers met ruime douche, toilet en wastafel. Vanaf 2019 is het gebouw ook verwarmd. Aan de rechterzijde van de sanitairunit is een wasbak met warm en koud water om bijvoorbeeld de afwas te doen. Aan de linkerzijde is ruimte voor afvalscheiding en een punt voor het afvoeren van vuilwater vanuit bijvoorbeeld een camper.

Het terrein is omringd door diverse bomen o.a. elzen, wilgen en populieren, die jaarlijks een stuk groter worden en steeds meer beschutting geven, maar het open karakter blijft behouden.

Aan de noordzijde kijkt u vrij uit over de weilanden van de omliggende boerenbedrijven. Vanaf de camping kunt u genieten van prachtige zonsopkomsten en -ondergangen.

Uitzicht naar het noorden
Plaatsen voor campers aan zuidzijde (geïntegreerd in de camping!)
Uitzicht naar het oosten

Uitzicht naar het zuiden

De sanitairunit